Că Samsung Galaxy S6 Edge este un smartphone foarte bun o știe toată lumea, că Gheorghe o să mă întrebe dacă l-au cumpărat mulți după ce-am pus link o știm doar noi, eu și voi. Review nu-i fac fiindcă ar fi inutil, au trecut 3 luni de la lansare și s-a cam spus despre el tot ce era de spus, dar dacă totuși vă interesează o recenzie de calitate v-o recomand pe cea făcută de Radu în martie.

Samsung Galaxy S6 Edge

Unul ca mine n-ar putea cere mai mult de la un smartphone utilizat în principal pentru a fotografia, citi feedly, testa aplicații și browsing, dar unul ca voi nu știu dacă ar găsi în el partenerul perfect, drept care, dacă aveți întrebări vi le aștept cu mare plăcere!

Samsung Galaxy S6 Edge

Ah, să nu uit, mai știți ce vă spuneam aici referitor la memoria RAM? Ei, cam la fel stă treaba și cu SGS S6 Edge, care se laudă, să nu uităm, cu 3 GB de memorie RAM!

În ceea ce privește camera, e o mare diferență între ce poate cea din S4 și cea a SGS S6 Edge, dar parcă nu suficient pe cât m-aș fi așteptat. Iată două fotografii (brute, profil auto) făcute cu el:

Cu păreri personale voi reveni, ca de obicei, peste 2,3 luni, că graba strică treabă și nu văd rostul să ne pripim. Nu mă întrebați dacă achiziția este una care să merite investiția, părerea mea a rămas neschimbată: prețul just pentru smartphone-uri este cel pe care îl vor avea după  primul an împlinit pe rafturile magazinelor.

În alte știri, am actualizat recent pagina cu informații despre mine, adăugând în ea informațiile și răspunsurile pe care mi le-ați solicitat cel mai des prin comentarii sau email.

Când vor apărea schimbări importante le voi trece acolo pentru a vă scuti de căutarea articolelor despre hardware-ul și software-ul pe care îl folosesc, că am văzut că subiectele astea două vă interesează în mod special.

6 comentarii
    1. Cu o medie de 4 ore de ecran activ ține cam 14-16 ore, puțin mai bine decât S4 (pentru că știu că-l ai acum). Din fericire, când te presează timpul te poate salva încărcarea rapidă, care încarcă bateria cam la 50% în aproximativ 30 de minute, dar de dragul bateriei e de preferat să nu apelezi la ea și în schimb să conectezi telefonul la încărcător de câte ori ai ocazia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.