Nu o singură dată mi s-a întâmplat să mă prindă orele 4 sau 5 la computer, căci, nu-i așa, clientul tău vrea site-ul dat azi spre realizare gata ieri. Iar eu când lucrez beau cafea, foarte multă cafea, și-mi sare somnul. Când în sfârșit așez capul pe pernă, îl aștept ore în șir recapitulând ce-am făcut și ce nu, întrebându-mă de ce nu doarme nici cățelul vecinei, de ce au cireșele coadă și coada lor cireșe.

Astfel am descoperit că pornind televizorul deconectez de toată încărcătura acumulată, mă relaxez și adorm mult mai repede. După luni de zile în care m-am sugrumat, la propriu, cu prelungitorul audio jack, m-am încumetat și am comandat un receptor audio Bluetooth, portabil, AUKEY BR-C1 mai precis, la care să conectez televizorul și căștile In-ear (Sephia SP3060, în caz că sunteți curioși).

Receptor audio bluetooth portabil - AUKEY BR-C1

L-am ales dintre sutele de dispozitive similare disponibile din două mari motive: datorită prețului redus aproape la jumătate și a recenziilor în marea lor majoritate pozitive. Știind că niciodată n-am scris review-uri pozitive pe Amazon, eMag sau alte magazine online de unde am mai cumpărat, ci doar nefavorabile pentru produsele care chiar m-au dezamăgit, am considerat că merg la sigur.

De funcționat funcționează, iar pentru ce l-am cumpărat se descurcă extrem de bine, dar… calitatea audio e precară, nici nu se compară cu sunetul obținut de la căști avându-le conectate direct la TV, sau de la căștile Bluetooh Sony. Da, știu, compar mere cu pere, dar totuși aveam niște așteptări.

Indiferent de căștile conectate, bass-ul lipsește cu desăvârșire,fiind din acest pdvd la nivelul celor pe care le primești gratuit în trenurile din afară pe traseele lungi. Asta da, AUKEY BR-C1 include un microfon și drept urmare poate fi folosit pe post de dispozitiv mâini libere, aproape la fel de prost.

Autonomia e bunicică, în sensul că a cedat abia după 8 ore de uz continuu (conectat la telefon și la căștile menționate), iar de încărcat se încarcă extrem de repede (30 minute conectate la portul USB al PC-ului). Vine însoțit de cabluri USB-MicroUSB, RCA-Jack și Jack-Jack.

Mi le-aș mai cumpăra acum, știind cum funcționează? Doar dacă n-aș avea de ales, altfel, cu riscul de a mă alege cu ceva inclusiv mai slab, le-aș ocoli fără a sta pe gânduri.

Publicitate:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.