Apple a lansat ieri o aplicație menită să ușureze trecerea de la Android la iOS, concepută pentru a veni în ajutorul tuturor celor care vor să-și înlocuiască tableta sau smartphone-ul actual cu un iPhone sau un iPad. Aplicația denumită sugestiv „Move to iOS” și-a făcut ieri apariția în Google Play și, dacă ar fi să ne luăm după comentariul unui utilizator care se aștepta să fie bună, mulțumește. :|
O așa aplicație mulțumitoare, odată instalată în dispozitivul cu Android, smartphone ori tabletă, va sincroniza printr-o conexiune Wireless privată și securizată, după conectarea dispozitivului la hotspot-ul creat de iPhone sau iPad-ul proaspăt achiziționat, fotografiile, mesajele, contactele, calendarul, conturile de email, favoritele din navigatorul web, etc.
Presupun că o să fie mare îngrămădeală pe ea. Vor face coadă să o descarce toți cei nemulțumiți de performanța smartphone-ului cu 512 MB de memorie RAM și procesor single core de cel mult 1 GHz, primit gratuit la prelungirea abonamentului, care s-au convins deja că Android e o mizerie și că iPhone-urile merită fiecare bănuț.
credeam ca esti mai diplomat , mai civilizat , nu ma asteptam sa arunci cu rahat. se poate spune si de ios ca este cenzurat ,dictatorial , in concluzie tot o mizerie. gusturile nu se discuta si trebuie respectate. am dreptate ?
Lol, ai dreptate! :) Apropo, ai grijă cu ironiile pe-aici că s-ar putea să te înjure careva…
Cel mai bun sistem de operare mobil la ora actuala e WP. Am zis :)
Eh, hai să nu exagerăm…
Dacă Android ar fi într-adevăr un sistem de operare bun, dacă iOS ar fi un sistem de operare bun, dacă Tizen ar fi şi el un sistem de operare bun, şi or mai fi şi alte sisteme de operare pentru celulare moleculare, atunci n-aş fi scris commentul de acum. Dacă iOS ar fi mai bun ca Android, sau dacă Android ar fi mai bun ca iOS, la fel n-aş mai fi scris. Practic nici Android şi nici iOS NU sînt bune. Nu sînt bune în sensul că sînt pline de bube şi alte holes (găuri), posibil intenţionat făcute (sau poate că nu), dar un lucru este sigur: sînt nesigure şi instabile. Siguranţa este departe de 100%. Le folosim doar pentru că nu avem alternative viabile. Aşa că nu vă aşteptaţi să aveţi şi intimitate 100%, şi nici să reziste în faţa viruşilor (malware, addware, pickware, şi alte wareuri). Aberaţii de genul că Android e mai bun ca iOS, iOS ca Android, telefonul X cu Y, este ca şi razboiul reclamelor dintre băuturile răcoritoare ce conţin în denumirea lor cuvântul Cola. Sau reclamele de detergenţi. Discuţiile pot continua la nesfârşit din partea celor care nu contenesc să cârcotească cu ideile lor preconcepute şi care mai cred în aberaţii de genul care este cel mai bun. Şi atunci îmi aduc aminte de dictonul latin: Vae victis ! (adică vai de cei fraieri…)
De ce pui egal între „mai bun” și „perfect”?
fiecare alege ce foloseste , un lucru este cert intimitate nu exista . toate sistemele au slabiciuni cred special create . noi doar le folosim , ne expunem si ne certam ca copii care este cel ma i bun sistem si telefon. nu cred ca va fi creat vreodata un sistem aproape perfect si in care sa nu fim spionati, deci mare atentie cum ne expunem.