Lucrez la un tutorial colosal, ce nu va putea fi parcurs dacă nu se cunosc precis specificațiile tehnice ale mai multor componente din construcția terminalului Android pe care va fi aplicat.

Dintre toate aplicațiile testate în scopul documentării corecte a tutorialului, cele mai corecte și mai frumos organizate informații le-am obținut de la CPU X, o aplicație gratuită, disponibilă în magazinul oficial, fără anunțuri intruzive sau plăți integrate.

Aplicația afișează de la modelul procesorului și arhitectura sa, la MAC-ul adaptorului wireless și viteza în timp real a conexiunii, senzori, caracteristici disponibile, etc. Pe scurt, oferă tot ce îți trebuie în materie de informații hardware pentru identificarea riguroasă a componentelor.

În concluzie, dacă vreți să știți din ce este făcut un dispozitiv cu Android, indiferent dacă veți folosi aceste informații pentru a vă asigura că specificațiile reale sunt în concordanță cu cele afișate de fabricant, sau, în situații precum cea menționată, pentru a afla ce versiune a unui soft veți alege pentru propriul dispozitiv, CPU X merită atenția voastră!

Publicitate:
2 comentarii
  1. Salut! Am un telefon care nu-i merge touchul si pana sa il repar vreau sa ii copiez imaginiile si ce mai e pe el de pe memoria interna a lui, doar ca pana sa se duca touch ul aveam pin la taste, ar acest pin nu ma lasa sa intru in memoria lui interna fara a il introduce, iar cum nu merge touchul,, nu am ce sa fac. Ai cumva vreo idee ce as putea face? Exista vreun program cu care pot intra in memoria lui interna sa imi iau ce am de acolo ??? Multumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.